Bilmiyorum insanlarin dusunceleri cok sig geliyor bana hayat musterek bir kadin calisiyorsa erkekte esine yardimci olmali herseyi birinin sirtina yuklemek insana yapilan eziyettir ne olursa olsun erkek icinde kadin icinde ayni sekilde,birbirlerine saygili olmali dusuncelerine isteklerine karsi cikmamalilar oyun konsolunuza ya da mac izlemenize kitap okumaniza mudahale etmemesi gerekir sizin yasam alaniniza kimsenin mudehale etmeye hakki yok insanlar neden evlenir birbirlerine yoldas olmak icin hastaliktada sagliktada insanlar ben oldukcada bu ilerlemez biz olmayi yapabilmek gerekir maddiyatla ilgili olarakta ortak bir hesap olmali yasam kosullari icin gerekli olanlar halledildikten sonra geri kalanda birlikte karar verilmeli alinmali,guzel bir dille esinize anlatabilmelisiniz kendinizi ifade edebilmelisiniz burada cozum bulmak yerine cunku insanlar elestiri yapmakta okdar hazir bekliyorlarki icinde bulundugunuz sıkıntılı durumu goremiyorlar siz iyi bir essiniz ama kendinizden bu kadar odun vermeyin,kendi hakkiniza giriyorsunuz kendinizi yipratiyorsunuz
|