Celb uygulamalari tecrubelerim
Arkadaslar bir kiz vardi ayni isyerinde. Benden hoslaniyordu benden ondan hoslaniyordum, yanimdan ayrilmiyor gozumun icine sevkatle bakiyordu. İstiharelerde hep olumlu benden hoslandigi cikiyordu. Neyse bende bu kiza azcik cesaret gelsin diye bir kactane celb uygulamasi yaptim okuma olarak. Sabahlara kadar okudum vakitlerinde. Ama ne yazikki bunlar ters tepti ve o kiz hic sebep yokken benden uzaklasti, yuzume bakmaz selam sabah vermez hale geldi. Kendisiyle konustugumda neden boyle oldugunu sordugumda bana kendisinin gayet normal oldugunu soyledi. Neden selami sabahi kestin dedim yoo veriyorum yine selam diyor. Bunlari cok samimi soyluyor, yani degisikligin farkinda degil. Bu arada bu okumalar beni bunaltti. Sabah kalkarken gece yatarken ruyalarimda bile kizi dusunur oldum.
Uzun lafin kisasi ben tovbe ettim bu isleri biraktim. Size tavsiyem sizde bulasmayin, zaten forma bakin olumlu sonuc alan cok az onlarda cok kisa sureli. Keske biride beni uyarsaydi da baslamasaydim. Hayatimin askini kacirdim. Okumalari biraktim insallah eskisi gibi olur
|