Alıntı:
byblack Nickli Üyeden Alıntı
Hristıyan bi aile gordum ruyamda baba kizina hristiyanlikla ilgili birsey soyledi sonra ben kadinla konusurken bi konudan dolayı gelecegi bilmiyoruz dedim kadinda bana gel sana tarot bakim dedi sonra ben evlerinden çiktim.Hıristiyan bi aile olduguna ve kadinin tarot fal dedigine eminim
|
Ruyanin anlamini yazayim kardeşim. İmanin tehlikede ve aklında çok şüpheler var. Yakın zamanda ileriki dönemde çok şüpheye düşeceksin sonunda selamete çıkacaksın fakat içinde yine boslukla selamete çıkacaksın. Ruyanin anlamı bu kardeşim
Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
Çocukken ruyamda kendimi Fransa'da görmüştüm Müslüman bir karı kocanin evine gitmiştim hayatımda hiç görmediğim kisiler hayatimda hic faransaya bile gitmedim sabah ezanı oldu onlar namaz kildi uyuyordum adam bana bir bağırdı sen neden namaza kalkmiyorsun diye tokat attı rüya ama attığı tokadı hiç unutmam ruyadan uyandigimda sabah ezaniydi .. insan rüyasında herseyi görüyor rüya sonuçta..
|
Senin ruyan aslında yönlendirme rüyası. Diğer alemden melekler veya görevli hadimler yönlendirme yapar sabah namazinada kaldirie. Anlamı bu kardeşim