Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş bir mübareğin kabrinden bahsetmemiş cin deyince cinlerden yardım isiyecek gibi anladım o lanetlerden çektiğimi ben bir ben bilirim arkadaşın zarar göreceğini düşündüm, Afyonda böyle bir yer olduğunu duymuştum hasta kişi kabir başında bir gece yanlız kalıyormuş sabahı iyileşmiş bulunuyormuş Allah şifa versin arkadaşın hastasına.
|
Aslında cin tepesi diye bahsetmiş ama detay vermeyince haklısınız öyle anlaşılmış..
O musallat durumlarını 3-4 yaşlarından beri yaşadığım için anlıyorum.. Zor durumlar, rabbim kimseye yaşatmasın.. Kabire gelirsek böyle yerler çokça var ülkemizde.. Tabi doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama annemde beni bu şekilde dünyaya getirmiş.. Hep erkek çocuğu olup çok azı yaşamış.. Sonra teyzesinin isteğiyle, beraber yaşadığımız yerde bulunan bir yatıra gidip dua etmişler.. Kısa bir süre sonra yeniden hamile olduğunu ve bir kız çocuğu olacağını öğrenmiş.. 10 aylık doğmuşum ve çok riskli bir süreç olmuş, ancak doktorum kız çocuğu olduğu için hayata tutundu, erkek olsaydı şuan bebeği kaybetmiştik demiş..