Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
35 yillik siyasi gecmisim var,
icinde bulundugum siyasi yapinin icinde yapmadigim gorev kalmadi, ama son 3 yildir tamamen bagimi kopardim 3 yildir oy vermiyorum,ortamim dolayisiyla cok genis cevrem var her turden her cesitten her mesrepten her makamdan,o suriyeliler yok mu cogunlugu ahlaksiz islamla alakalari yok,bir emniyet amiri arkadasim dediki istanbulda uyusturucu ve fuhuş mafyasi
kara para aklama suriyelilerin eline gecmiş durumda yakin gelecekte basimiza cok bela olacaklar, toplam nufuslari 8 milyon,2 milyon afgan ve irakli,1.5 milyon afrikali,ulkedeki demografik yapi degisti sayilir bu bir BOP projesi,bu ulkeyi yikma projesinin parcasi..........
şu an bu ulkede oruc tutan kisi sayisi % 28....,5 vakit nanaz kilan %6,cuma namazina giden % 32....son 10 yilda deist ve ateist sayisi 10 kat artmis nufusun % 5 i olmuş,...kabahat kimde bunlarin vebali kimin omuzunda,bu hale gelmesine kim sebep oldu,karari siz verin
|
hocam dedikleriniz haklisiniz ,
simdi suruyeliler öyle diye alinmamaliydi? karpuzmu bu koklucanm 3-5 kisi icin geneli yargilamak yanlis olur bence ,
sonucda cocuklar ve kadinlar yaslilarda geldi onlarda bu isleri yapmiyordur herhalde,
onlardan önce bu isleri kim yapiyordu ?o yapanlar bunlari kullaniyor olamazmi ? masa varken elimi niye yakayim diye ?
hepimiz bosna bosna deriz severiz , bosnaya Allah neden öyle bir bela verdi ?
savasdan kacan bosnali amca bana itiraf etmisdi ,
biz sirplarla ic ice yasamamaya basladik kiz verdik alkok buzdolabimiza kadar domuz eti girde ve Allah belamizi verdi dedi,
bosna en dindar zamanini ne zaman yasadi ? yavasdan sonra yasadi ?
bunlarida göz önünde bulundurmak lazim,refah seviseyi artan insana seytan daha cok vesvese verir imkani arttigi icin ?
buda iman ve itikat meselesi tabi