Alıntı:
Efexor Nickli Üyeden Alıntı
Eyvah eyvah… Muhtemelen bunalımdasın ve çok sağlıklı düşünemiyorsun. Ya da farklı bir durum var. Allah yardımcın olsun.
|
Psikolojim bozuk 1-2senedir ama dediklerimden haklıyım?Dediklerine gelince Allah rızası için namaz kılarsın oruc tutarsın hak bunu bilir.Ya hak benim rızam için ne yaptı 🤔 bilmiyorum.Allah bana hesap soracak ya benim hesap sormaya hakkım yok mu?
Bak sana hayatımdaki en ufak ornegini verim bizim disimizle tirnagimizla calisip butun paramizla aldigimiz bi arabamiz vardi 13 yasinda hammalik yaptim o araba çalindi diyelimki babam zamaninda haram yemis ondan oyle oldu hani evladin sucu annne babaya,anne babanin sucu evlada yuklenmeyecekti ben cok uzuldum cok agladim sonraki yillarda da.
Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
herkez isyan ediyor yasadiği hayata....Hatta aç gözlü millete dinden imandan bahseden biri altına 5 milyonluk mercedes almış benzine gelen 5 kuruşa zamma isyan ediyor....Gelecek olan kıtlığa parayla yiyecek bulacaklarını sanıyorlar..........
En son nehir en son dere kurudugunda beyaz adam paranın hiç bir işe yaramadığını anlayacak der bir kızılderili atasözü....
|
Isyan degil kusmekdir bu basta dedim.
Ben neden bu basima geldi demiyorum orda beni neden yarattı?