Alıntı:
Moongirl Nickli Üyeden Alıntı
Bana ahlaksız mı demek istiyosunuz ? Uslup demişsiniz de o ‘herif dediğin adam bana böbreğini verdi . İnsqnların hayatını bilmeden çok güzel laf sokuyorsunuz
|
Size bobregini nasıl verdi 1.derece akrabanizmi bildiğim kadarıyla Türkiye de eşler yada 1.derece akraba organıni verebiliyor organ kaçakçılığını önlemek adına siz başka ülkede siniz heralde peki size organını veren bir insana celb büyü yapıp ona cin musallat edip onun hayatını mahfedetmek vicdanınızi sizlatmiyacakmi belki onunda sevdiği aşık olduğunu birisi var önceden belki sizi kardeş gibi görüp kardeş gibi seviyordu sizin ona olan duygularınızı aradı siz umutlanmayin daha fazla bağlanmayın diye sizden uzak durmaya başlamış olamaz mı onunda sevdiği başka birisi varsa size bobregini veren birini büyü ile celb ile sevdiğinden ayırmak olurmu böbreğini vermesinin mükafatı bumudur bak bana geçen yıl büyü yaptılar cin musallat ettiler aylardır temizlemekle uğraşıyorum bana büyü yapan kişi ise bana büyü yaptıktan sonra kanser oldu 8 ayda 4 kere ameliyat oldu kimsenin ahı kimsede kalmaz