Alıntı:
Sultanim Nickli Üyeden Alıntı
Çok uzun oluyor ama durum karışık.Anlicaniz önce müslüman deyip sonra münafık deyip almaya çalışan hoca var ki çok güvenirdim Allah ıslah etsin önce hep iyi konuştu.simdi münafık alalım bunları diye çıktı.ikincisi büyü yapan var ki ben yine yapınca şah savaş açtı etrafında kim var kim yok vurdu.Birde büyü yapanın bu durumdan dolayı yardım istediği var.Yani kalabalık bı uğraşan.Haaa bende 6 tane şah var kandirilmiyorsam önce rüyada yakazada emare gelir kendilerini tanıtır ertesi gün elçi yollayıp gelip bağlantılar.Secde ettile şehadet getirdiler.Bu ikisi olmadan kabul etmem ama yine güvenmem sürekli müslüman olduklarını anlamaya çalışırım.Oyun mu anlaya xalisirim supheciyimdir.Ama yine söylüyorum çok yolundaydi herşey bu bir bir buçuk ay orda oldu nolduysa
|
ben oyle cok uzun yazilari okumuyorum harfiyyen teferuatti yazmak cok onemli degil......ben diyorum ki bu şah ile konusuyor gorusuyorsunuz o sizinle konusuyor sizde onunla konusuyorsunuz dogru mu
peki bu 6 tane şah ve komutandan baska gordugunuz varlik var mi? yoksa sadece bunlari mi goruyorsunuz
?
Alıntı:
Rapsodi90 Nickli Üyeden Alıntı
abla imas hocanın dediği gibi çevrende ne kadar hoca varsa önce uzaklaş.
|
ben hocalardan veya hoca kiliklilardan bahsetmiyorum....