Daha düzgün yazmaya çalışayım.Şimdi evet bir şah ile konuştuğum doğrudur.Yazdigim gibi uzun süredir herşey yolunda idi ,birgün bı yerde kopma oldu .ben ne olduğunu anlayamıyorum.Esim ailesinden bir yemek istemiş,yemek geldi şah ve diğerleri,o yemeği çöpe at diye cirpindilar dedim ben bunu atarsam bu adamda annemide mi işin içine katiyorsun diye beni kapıya koyar.Ama oda içindeydi ben biliyordum söyleyemiyordum yine yazdığım gibi hoca o kişi değil yapan dedi ya.Yalanci oluyorum.Ugrasan kim kaç kişi hangi hoca söylüyorlar.Cozmeye çalışıyoruz diyorlar.Simdi hocada bunlara böyle deyince.Anlicaniz hocalar bütün hepinizi tenzih ederim bütün hinlikleri biliyor.ben bilmiyorum.Tek bildiğim uzun savaşlar sonucu sakin düzenli giden hayatım bişey oldu ve yine tepetaklak oldu tek eksik ifritler.Sonra çoraplar çıktı ama nasıl buldum dedim ya tam duyup görme sorunum başladı ve deli gibi bişey arıyorum evde çorapları buldum.onceden nokta atışı gibi söylerlerdi ilk geldiler kıyı köşe bucak heryeri soylediler temizledim.uzunca bı sure çok rahattım.Cok sıkı korunuyordum.Aslinda o kadar uzun anlaticak şey var ki.İste birşey oldu bı yerde hoca ki büyü yapanlar gerçekten çok beterler üçüde.Birisi alenen ben yaptım büyüleri hepside kara büyü asla bozmam demişti arkamdan seneler önce.Muslumanlar geldi ben tabi guvenirmiyim çok sessiz ve sabırla benim yumusamami beklediler.Sakin bı hayat başladı öylede gitti ohh elhamdülillah dedim.Esim ailesini bu durumdan haberdar etti.Kardesi birşey konuşuyor annesiyle eşimde orda idi.Esim ayrılınca şah bana bak dedi eşim karşımda ben baktım kardeşi ve annesi bı turku kurtaramadık şu oğlanı kendi deli bunuda deli etti kayınvalidem küçük oğluna diyor bunları halbuki yapan diğer gelini ve biliyor kayınvalidem ama oğluna yalan konuşuyor.Esim eve geldi oturuyor ya karşımda dedim sen çıktın kardeşin kaldimi evet dedi.Bak şuan bunlari bunları konuşuyorlar babanda ne sacmaliyosunuz susun dedi.yine birgün işte burda koptu galiba.Sah bak dedi uzaktan baktım şah ve komutanım bı yerde duruyorlar bı ev izliyorlar arkadaşım var oda görür onu aradım.bisey görüyorum komutan dediğim ona bağlı hemen irtibat kur ne görüyorsun şöyle.Dedi bacı bunlar nereye bakiyo.kimin evi burası.bekledik onlar baktı biz bekledik.sonra evden eltim kayınvalidem kaynım çıktı.ben aaaa diye tepki verince arkadaşım dedi bacı kim bunlar dedim bu bu bu.Sah bana döndü baktı.Ben yapan bulur eltim yaptiklarini cekiyo hoca kapısına düşmüş sandım kiiii bu durum nuksetti.Sah evet anlattı ama olan oldu yapılan yapıldı ve hala yapılıyor.Simdi kusturuyolar biseyler çıkarıyorum evden mesela şah büyü için uğraşıyoruz dedi bilmiyorum ki bildiğim bı tek şey var bana çok işlem yapıldı bı anda.Bi kopma oldu o zamana kadar herşey çok yolundaydı Allah'ım noluyo bı anlasam iyi polis kötü polis bı anlasam noluyo.Ama kotulerim bu ara sık oluyo şah gelir toparlarim.haaa hiç böyle sorunum yoktu hocam ben biliyomuyum noluyo işte ifade ederken bile zorlanıyorum ama inanın böyle değildi onu biliyorum bir aydır toparlayamiyorum dediklerim yine yapiliyo.Artik kim kim bende kaldım arada buraya geldim inanın ben çok yoruldum.Bu evde bir hafta öncesine kadar hicbirsey yoktu o hocaya gitmelerini gördüm o sahneyi izledim o yemek geldi.bunlar at vur kolunu tencereye ayyy düştü numara yap.Yapamadim sadece okuyun dedim bende okudum ama olan oldu bende film koptu haaa akabinde çoraplar çıktı sadece birgün birgün bu evi korumaya almadan çıktım evden bide denize çocuk götürdüm ne bilim kadınlar plajı kadınları gelir dedim gelememisler orda kapı açık herkes dışarda kim gelir ifritler dolusmus büyü ile bekleyenler.Bunlari şah anlattı sonra kapı önü ev herkes sorguya alındı.Nasil görmezsiniz.Sahda bı suredir az geliyo hocaları takip ediyomus müdahale varmı diye.Bunlar durmuyo nasıl durdurcak bakiyo.Hocam Rabbim rızası için ben şimdi napim uzun oldu helal edin ki bu az bile hiç ifade edemiyorum
|