Alıntı:
Sultanim Nickli Üyeden Alıntı
Birde o müslüman islemler yapan hoca dediğim artık onada güvenmiyorum bunları almaya çalıştı en son büyüyü yapanı biliyorduk ona tedaviye gidiyorduk düzenli o değil dedi aslında bir fitneyi orstadan kaldırmak için yalan söyledi biliyordum çünkü o anda ifritler bana gördün mü nasıl yalan konuştu yandın sen diyorlardı evet yandım çünkü o günden sonra yalancı iftiracı deli hasta oldum halbuki hasta değildim bizi hocaya yönlendiren bir psikiyatristi çünkü iki sene beni tedavi etti hiçbir tedaviye yanıt vermedim cinlere inanan büyüye inanan ehli sünnet bı doktordu sonra tabi ben çek çek çek müslümanların emareleri gelince bu devam ettiğim hoca teyit etti abla çok güçlü birşey geliyor ve evet müslüman haliyle ona sordum hemen 7 sene ifrit görmüşüm muslumani kim tanır sonra bu hoca artık bunlar neyse bir iki yardım istemeye başladı iyi hoş sonra noldu eşimin bir cunlesi ile aklını karıştırdı onlar münafık alalım abi ablayı temizleyelim halbuki ben onlar geldiği bir ginden beri evde örtülü geziyorum kadınlar evi devralirsa başımı açarım baş kapa komutu gelir anlarım erkekler geliyor yada sahlar ve namaz sabah namazı saati kapatırım kaldırırlar Teheccüd kaçırsam kaldırırlar içlerinde kaç tane hafız var denedim açtım kuranı sayfa şöyle dediler okudu ben sürdüm ağzım açık kaldı sahlar bir konuşur ayet hadis muslumanligimdan utandigim günler oldu münafık dedi hoca bunlara alalım dedi neden birkez gördü eve giremiyo ama eşim onu ziyarete gitti bir komutan üç şahimi gördü munafiklar alalım tabi ben yermiyim o kadar almaya çalışan oldu ki kime danissam bunlar kim birşey geliyo almak istedi bu hocada bigun istesem alırım abla ama sana yapmam demişti sonra salyalari aktı tabi nefsine düştü maalesef münafık dedi eşim korktu bana yine bişey olucak diye alsın demeye başladı baktım eşimde bişey var emir verdim hemen çıkın iki müslüman icinden çıktı dedim siz ne iş dedi Ahmet hoca koydu senin aklını bulandirip sahlari vermen için eşim şimdi bizim kimseyle işimiz yok bunlar dursun zarari değil yardımı olur diyordu abi dursunlar müslümanlar diyordu hoca münafık başlayınca bende şaşırdım yok dursunlar sende hiç ses çıkarma diyor film gibi dimi rahmetli Salih hoca bugün bana dedi ki kızım bikac bişey anlat bizim oğlan film yapıyor koyalım işte benim dünyam aslinda şükür Rabbime bide şu büyü işi olmasa
|
nokta virgül gibi isaretler kullanmadiginiz icin sozleriniz birbirine karisiyor,anlam kargasasi oluyor.... bir şah'tan bahsediyorsunuz o şah bir cok aleyhteki işlemlere engel olmasi gerekirama sadece izliyor,şah ile konusuyorsaniz ki anlatiminizdan bu anlasiliyor ve varliga birini takip ettirebildiginize gore tum perdeleriniz acik olmali bu kadar yakin irtibat ile yapilan islemlerden haberdar olmaniz kimin yaptigini gormeniz gerekiyor,belkide size yapilan islemden dolayi şah ve digerleri iyi polis kötü polisi mi oynuyor?