Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Çözümü okumadan ziyada üroloji hekimine tedavi derim.
size kan testi ve ultrason yazarlar.Sık idrar ya idrar yolları enfeksiyonudur yada kadınlarda
Kadınlardaki başlıca ürolojik sorunlar şunlardır:
Fistül (üriner sistem ile başka bir boşluklu organ arasında oluşan geçit)
Aşırı aktif mesane dahil idrar kaçırma sorunları
İnterstisyel sistit (ağrılı mesane sendromu)
Pelvik ağrılar.
Mesane prolapsusu (mesane sarkması)
Üretral sendrom.
İdrar yolu enfeksiyonları
-----
erkeklerde ise standart hastalık prostat dır.
Haliyle yaşınız genç doktor en sağlamı.zaten doktor tedavi verir % 99 geçer.Yaşlı teyzelerde ise gene idrar kaçırma olur onlarada idrara sık çıkmaması için haplar varda onlarıda yan etkisi böbreklere olur geçmiş olsun.
|
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım inşallah
Alıntı:
Nocturne Nickli Üyeden Alıntı
İnsan fizyolojisi için, akşam 2 defa, gündüz de 4-5 defa tuvalet kullanma ihtiyacı normaldir.
Sabah uyanıp, kahvaltı ile bağırsaklarımız harekete geçmeye başlıyor zaten.
Genel manada bir sıkıntınız yoksa, uzun zaman bu ihtiyacı tutmak size zarar verecektir.
Bu sayıdan daha fazla tuvalet kullanma ihtiyacı hissediyorsanız, şeker, tiroid, idrar yolları ile ilgili genel bir muayene olabilirsiniz.
İşyerinde su sıkıntısı beni oldukça üzdü. Bir işveren temiz bir lavabo taktırmak ve su tesisatçısı ile sorunu çözmek zorunda değil mi? Bunu neden halletmiyor, insanlar bu duruma neden kayıtsız kalıyorlar, hijyen oldukça önemli değil mi?
|
Maalesef haklısınız üstelik wc ler tıkalı sanırım lağım kokusu da var hepsini geçtim dediğiniz gibi hijyen önemli umumi yerlerde hiç wc kullanmamıştım wc lerde çöp kovası da yok üstelik gierçekten wc kullanmak istemiyorum umumi yerlerde sanırım bu bende psikolojikte olabilir abdestimi tutmak zorundayım diye kendimi baskılıyorum hep