Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Allah sifa versinn buyuye ehliyet veren Allah c.c dir her sahis kendinden sorumludur bu bi imtihandir aile bireyleriniz okumuyor ve duymaya dayanamiyorda sanirim almanya gibi bi yerde yasiyorsunuz camilerin nadir bulundugu bi ulke islam karsiti olan insanlar belkide ordan kapmissinizdirda buyu falan hikaye belkide hepinizin imtihani bidur musallati ve seytani yenecek tek kelime Allah u ekber dir sesli okumak imani costurur tabi kalben soylemek lazim hoca hoca gezmek yerine adak kurban kesmek yerine Hac veya umreye gidilseymiss iman tazelenirmiş diye dusunuyorum hoca hoca gezmek yerine dergahlara katilip toplu zikirlere katilip iman costurulsaymis keşke Cinniler vesveseden ibarettir insanin beynine ve korkunun oldugu tarafa hucum edip Allah a olan inanci itibarsizlastirirlar inanci yok edip insanlari korkuturlarr halbuki bu vesvesecilere 2 cumle yetiyor sahsen ben olsaydim evde tek bir diye sesi yukseltirdim onlarada telkinde bulunurdum sifa Allah tandir Allah zulcelal safi adiyla size ve ailenize muamele etsinn kalbinizdefi hastaligi kaldirsin vesselam
|
yok burda kapma degil , büyü yapildigi kezin ,
burda dinini yasamak ordan daha kolay aslinda ,caminin cok olmazi birsey ifade etmez ici dolmadikca,
burda dini yasamanin zor tarafida var kolay tarafida var,
sag kesim islama karsi yani asiri milliyetci olanlar,giderek sorlasdiriyorlar cünkü islam avrupada cogaldigi icin din dusmanligi türkiyede daha cok daha düne kadar bas örtüsüyle temizlikci haric hicbirsey olamiyordun,ben kizimi orta okulda bas örtüsüyle okula göndere bilirim burda kimsede birsey diyemez,
calisan namaz kilmak isterse hic bir is yeri kilma demez, öyle birsey duymadim 35 senedir burdayim, dini bayramlarimizde izin alma hakkimiz var , ögrencileri izinlidir okula gitme mecburiyeti yok,
ben hep derim su 4 maddeyi anayasan cikartsalar almanya seriat devleti olur , faiz,fuhus ,alkol,escinsellik oda yeni kabul edildi,
almanyanin en cok oy alan partisi CSU hiristiyan demokrat partisi- adam hiristiyan oldugunu inkar etmiyo partisinin isminde kullaniyor,oy verende dinimi savunuyor diye veriyor ,
adam dini devlete karistiriyor,
bizde adami idama götürürler,din devlete karismaz ama devlet benim dinime karisir,
sen simdi gel türkiyede islam demokrat parti ismiyle iktirara gel, 2 ayda geri kapatirlar,
benim hanim kapali kimse dönüp bakmaz , türkiyede ki bakislar daha cok rahatsiz ediyor insani, bayanlar ne demek istedigimi anlamisdir ,