Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Şu üç ayeti kerime ile cevap vereyim siz zeki bir insansınız umuyorum ki bu yanlış düşüncenizden kurtulursunuz ve hatta Tevbe edersiniz.rukyeci kuran okur dua eder ve kıçı kırık varlıklara kölelik etmez onlardan yardımda dilenmez yalnızca Allahu Zülcelali bilir Allahu Zülcelalden isteriz. Çünkü zahiri hastalıklarda hekime gitmenin delili vardır cinlerin elinde maskara olmuş sözde havascılara cincilere cindarlara gidilmesi yoktur.
﴾isra suresi 81﴿ De ki: “Hak geldi bâtıl yıkılıp gitti! Zaten bâtıl yıkılmaya mahkûmdur.”
﴾isra suresi; 82﴿ Biz Kur’an’dan öyle bir şey indiriyoruz ki, o müminler için bir şifa, bir rahmettir; zalimlerin ise sadece ziyanını arttırır.
Şuara suresi 77-80
Dostum ancak Alemlerin Rabbidir. Beni yaratan da, doğru yola eriştiren de O'dur. Beni yediren de, içiren de O'dur. Hasta olduğumda bana O şifa verir.
Velhasıl benim ve hastalarımın kıçı kırık varlıklara huddemlere ihtiyacımız yoktur imas hoca. Her şerre karşı Allah bize yeter. Umarım bu aldanışınızdan kurtulursunuz.
|
cok basit bir soru Allah ser olan büyüye izin veriyor herne sebebden dolayi olursa olsun , geliyor musallat ebeni öpüyor degilmi, simdi biz bunu bozmak ayetlerle islem yaptirinca günahmi islemiz oluyoruz,
sen doktorada gitme hic birseyre gidme ,arabayada binme , bak hadda calisma yani isci olarak calisma hic bir ayetde hadisde isci olarak calis demiyor ,bol bol dua et gelir ,