Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu ummetten bazilarinin en buyuk zaafi ve zayifligi bir kisi dinden kitaptan bahsedince,o kisinin ozel hayatindaki yanlislarini hatalarini,konustugunun tersi yasamasini,muslumana fakirligin zaruretin Allah katinda cok makbul oldugunu soylerken,kendinin ultra lüks villalarda şasaa icinde,hanim muritleri 1 gümus alyansi alamazden hanimin parmagina 20 bin dolarlik yüzuk almasini gormezden gelmesi ve bunlar soylenince giybettir lafina siginma acziyetinde olmalaridir... nasilki gavurun karsisinda ezilen muslumanin Allahin hesabina katilmadan ,gavurun hesabi varsa Allahinda hesabi var lafina yapismalari gibi garip bir durum
|
Hocam tarikatlarda ileri gelenlerin ultra lux ve satafat içinde yaşamaları benim bildiğime göre Resulü Ekrem efendimizin yaşantısına baktığımızda büyük tezat oluşturuyor böyle kişilerin yaşantıları hakkında Kur'an'ın öğrettigi nedir bunlar hakkında bir hüküm varmıdır şahsen naçizane ben şatafatlı bir şey gördüğümde Allahu Teala dan korkuyorum
Bunca yoksul ekmek alamayan çocuğuna çikolata alamayan müslümanlar var iken kendisi ultra yaşıyor ise imanı sorgulanmaz mı adam bir arabaya biniyor 10 daire parası nasıl biniyorsun nasıl ultra yaşayabiliyorsun