Alıntı:
yavuzsozmen Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel yorum. evet o sürekli işlediğim kötü huyumu nefsi emmarenin zorbalığıyla istemeden pişmanlıkla işliyorum sonra da can sıkıntısı ve buhran... Dilerim ki rabbim hepimizin hidayetini arttırsın ve nefsi mutmainne makamına eriştirsin.
Allah razı olsun bu da çok güzel paylaşım
|
Her namaz sonrası 500tevhid çek Allah rızası niyetiyle 100 estağfirullah el azim ve etubu ileyh nefsin boynuna ipi geçirirsin 10 15 güne tamam ağır gelirse ikindi namazı sonrası 100 salâvat 100 estağfirullah el azim ve etini ileyh 3 ihlas bir fatiha sevabı Peyamber efendimize s.a.v ve diğer peygamberlere astana aline vs aklına kim gelirse hediye et sonra ayet el kursi oku son ayeti vela yeuduhu hifzuhuma ve huvel aliyyul azim kismini 3 veya 7 kez tekrar et göğüs kısmına hu diye nefes et Allahım bu ayet el kursi ile beni muhafaza et de ve euzu besmele çekip Allah rızası için Ya Selâm Ya Kuddûs celle celaluhu zikrini çek istersen 131 kez istersen 170 kez sana kalmış bir hafta icinde farkı görürsün tarafimca mucerreptir dualarında ben fakiri de et insallah