Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
-Seni yasak listesine aldık dedik maaşallah 2 adet alıntı cevap yazmakta beyin nesi ..ben sana 1 tek cevap yazayım anlarsan anlarsın anlamazsan zaten son sürat yazarsında işte alttakini okuyup anlayan kendine bir çeki düzen verir.
-İnsan okuduğunu anlama kapasitesi olmalı yorumu okumalı ama karşısındaki kişinin durumunun olayı aslını astarını bilmeden yazmamalı sebebi hikmeti o bile gıybete girer.....
-Gıybet nedir kul hakkının kralı.bilmeyen araştırsın.
-Ya burası net eee kimse kimseyi görmüyor he görmüyor sen ileri geri yazıyon diğerleri o yazanı kötü biliyor adam rencide haliyle bırak onu herşeyi gören acaba kayıt alıyormu?ALLAH CC yani.
-Yaprak bile iznim olmadan düşmez diyen.
-Bak bir kavim yoldan geçenlerle dalga geçermiş sırf o yüzden helak etmiş.Kişinin helakıda bu yüzden olabilir.Sonra konu açan çok eee hiç benim işim düz gitmiyor neden acep yaptıklarınızı çekiyorsunuz denmiyormu yol su elektirk olayı.
-İşte sen bu sitede ve senin gibi olanlar ileri geri yazıyorsunuzda olayı şu şekilde düşünecek kapasiteye sahip olmamak acısı.
-Kul hakkına giriyorum sonra adamlar ileri geri gır gır sonrada ya ben hakkımı helal ettim yazıp ondan helallik beklemek işin ahmakçası diyim.Sonrada işi tatlıya bağladık yorumlar orda ne olduğu belli.
-Sebebi hikmeti bu duruma düşen şunu düşün adam sana hakkım helal olsun yazdıda tatminmi oldun acaba kalbinden etmiyorum hakkımı lan dese ne yapacan.
-Öbür tarafta fitil fitil gelir.Bunları düşünerek yazmalı.Senin üstte işte bilip bilmeden yazıp sonra yorumu okuyup detaylı yazsaydın demen zaten abesle iştigal kaldıki o yorumu yazınca general rütbesimi aldın yada şunu zor durumda bırakayım zihniyeti karpuz kabuğunu gören eşek misali bel attın vuruyorsunda işte kul hakkına girdinmi girmedinmi.Bundan dolayı şu son 2 yorumundan dolayı Hakkım haram olsun.Benim hakkımda gıybet dedikodu yapan kim varsa zerre etmiyorum.Kaldıki şurda kimseyede şu şöyle bu böyle diye bakmıyorum helede kibirin kib yok üstten bakmıyorum.
-Konularda yazıp şu var bu var uygulama diyipde hava basmıyorum millete gösterip vermemekte yeni moda.Öyle yazınca aslında kendini küçük düşürdüğünü bilsen ama nerde?
-Neyse sen ve senin gibilerin işi bu dünyada iyide öbür tarafta biraz zor.Çünkü bize yaptığın şu hareketi başkalarına hayli hayli yapmışsındır ömrün boyunca işte ondan dolayı mayına basmışsın 1 milyon kez ama farkında olmamak en acısı.
|
Bilip bilmeden hatta yaradan dan başkasının bilmediği bir yer hakkında bir insanın ahiretinin neticesini söylemeniz ne kadar doğru? sorarım size