@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] valla adini yazmakta cok zorlaniyorum k.bakma senin gibi alintilayamiyorum itiraz ettigin konuyu one surmedim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abinin dedigi gibi serli islem yapanda var hayir bereket icin okuyanda var korunma amacli sure ayet yazanda var simdi serre alet ettikleri icin buyu kitabi diyebilirmiyiz tovbe estagfirullah serre ehliyet veren Allah tir onu sorgulayamayiz havas ilimdir kullanip ummeti muhammede yardimci olan var buyu yoluyla ayet satan daa Allah in ayetlerinin meaallerini iyice okumani tavsiye ederimm hz suleyman cinlerin kraliydi emrinde ifritler vardi hz suleyman dinden cikmadi ama bu ilmi ona veren Allah ti Allah i sorgulamak haddimize degil
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|