Alıntı:
Sln Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum tabi ama bana musallat olanlar ifritlermiş ve şimdiye kadar çoktan ya ölmüş ya da delirmiş olurdun, her şerde bir hayır varmış çocukların sayesinde bir zarar vermemişler sana dedi hocam.. Bunun kötü yanı ise fazlaca benimsemeleriymiş.. Şimdi bunca sene sonra onları yakarsak yada bir anda aralarından çekip alırsak tehlikeye atılırız, o yüzden yavaş yavaş uzaklaştırıcaz dedi.. Ve hocamın hazırlıklı ol dediği gibi bizi vazgeçirmeye uğraşıyorlar.. Bazı geceler kapı camlarına vuruyorlar, sanki cam çerçeve iniyor.. Kolay kolay uyuyamıyorum ve gece otururken zaman zaman temasları oluyor.. Gürültüler, sesler.. Bir sürü olay işte.. Yardım eden hocam Ayetel kürsinin hadimiyle çalıştığını söylüyor ama tabi en iyisini Allah bilir..
|
Türkiye de 1 , 2 kişi belki çıkar veya oda yoktur Ayetel kürsi nin Huddamlarıyla çalışan , ben sizin hoca dediğiniz kişiye inanmıyorum kardeşim, öylesi huddamlarla çalışanın bu ilimde yapamayacağı şey yoktur ehli bilir bunu konuya vakıf arkadaşlarada sorabilirsiniz