Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Size ne desem bilmiyorum lakin dediğiniz şey çok mantıksız geliyor şüphesiz ki Allah ol der ve olur bu konuda sual edilemez ama yanlız anlamadığım gizli diye birşey yok evet insanlardan gizlenebilir lakin bir defa Allah deseniz dahi yaninizdaki varlıklar bunu fark ediyor onlardan nasıl gizlediniz şöyle diim bir insanı ilk defa gördünüz v o insanı merak ettiniz dikkat Lice bakarsınız ve bu durumda baktığınız kişi bunu fark eder ilk defa gördüğünüz bir varliga eminim ki dikkat Lice bakmissini dir buda onun dikkatini çekecektir bunuda ondan gizleyemezeiniz demek oluyor kaçamak cevao vermeyin rabbim dilerse olur zerre şüphem yok siz kendi kısmıniza kendi aleminiz kısmına cevap verin nasıl gizlediniz
|
Aslında ben çok şeyi gizliden yaptım öyle özel şeyler yaptım ki ruhumun dusunceleri bedenimdeki başka ruhlar melekler şeytanlar varlıklar hepsi imha oldu yani benim bedenden dışarı hiçbir bilgi gitmiyordu hepsine makul düşünceler gösteriliyordu veyahut hafızaları siliniyordu esasen ben Allah'a tam inandım şüphesiz ama işte gizliydi yaptığım şeyler yüzünden tüm mahlukat beni inançsız şeytan olarak görüyordu halbuki ben inanıyordum hemde şüphesiz hiç şüphe olmadan bu işte bir hafta sürdü.
Sorarsan niye böyle bişey yaptın çünkü şeytanlar hep bir engel olmaya çalışır enerjisel olarak veya sözlü olarak ama bunu yaptığımda böyle bişey gerçekleşmedi çünkü beni şeytan olarak görüyorlardı ve ben tam şüphesiz Allah'a inanabildim bu sayede.