Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
peki hic emek zahmet cekmeden,sermaye koymadan, caba sarfetmeden sadece müsteri gonderdik diye % 10 komisyon almak hak mi?
|
şimdi işte dert çekenin haline bilmeden yazmamak gerekir kardeş.Şöyle diyim adam biz direkt müşteri yolladık ama o müşteriler bize havadan gelmedi yani geleni yollamadıkki o işe yatırım yapıldı nasılmı o dönemde hürriyet-sabah-posta çıktımı bilmemde stara gazetelere ilan verirdik postaya sonradan ilanlarda türkiye baskısı o paralarda yüksek fiyattı türkiye baskısı istanbul baskısında enaz 3-4 kat fazla idi.bizden çıktı o paralar bu sence hakmı?hak bu kadar kolaymı?sen öde ben yerim hesabımı.
ne yaptık sineye çektik yapacak yok insan oğludur diyip kaç kere o yoldan biz geçtik..yani her işde karda var zararda ama verilen sözler tutulmadı anlatılan bu.yoksa kapalıçarşı hesabı orda hanutçular var sen bizi onlarla karıştırdın sanırım.orda biri birsey arayınca adamı kolundan tutup dükkana götürüp malı çakanla karıştırma.Dert çekenin derdini bilip bilmeden yazmak yorum yapmak bana göre yanlış yalan yok dolan yok bende.Sendede bu huy var kardeş diğer üyelere yorumlardada hep yapıyorsun birşey ler bilmeden lütfen yazma adamın ne yaşadığını nerden bilecen.yani ben yazmam zan altında kalmam.