Alıntı:
Sln Nickli Üyeden Alıntı
Aynel Yakin'in yorumuna katılıyorum kardeşim, onlar çok kıskanç olurlar, aynı anda üçüyle birden evlenmiş olamazsın.. Bu evlilik olayı benimde başımda var.. Hatta bana yardım eden hocamın dediğine göre çocuklarımda varmış.. Küçük bir çocukken başladı benim herşey.. Aileme yapılan ve nesilden nesile sirayet eden bir büyü yüzünden musallata uğramışım.. Tabi biz anlayamadık ve 35 sene sonra anca kurtulmaya çalışıyorum ama böyle bişey yaşadığında hissedersin.. Rüya aleminde gösteriyorlar herşeyi.. Tabi derecesine göre alenen de gördüğün oluyor.. Tabi böyle bişey olduğunda ne onların aleminden ne de kendi aleminden başka biriyle evlenmene izin vermiyorlar.. Evlenmeyi başarsan bile huzurun olmuyor yada eşin her an onlara karşı tehlike altında oluyor.. Bana hocam onlardan çocukların olduğu için ve seni benimsedikleri için hemen çekip alamam yavaş yavaş uzaklaştırmam lazım çünkü arı kovanına çomak sokmak gibi bişey bu, ne senin ne de eşinin hayatını tehlikeye atamam dedi.. Sana yardım eden hoca nasıl bir gecede aldı şaşırdım.. Onları göndermek imkinsız değil elbette ama çok basitte değil.. Heleki evlilik söz konusuysa..
|
Huddamları olan bir hoca anında kurtarır aslında, okumayla belşrli zaman sonra yeniden gelirler