Alıntı:
Havascii0606 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm arkadaşlar size bir sorum var günlük 1000 Ayetel Kürsi okuyorum bugün 4. Günüm daha yeni annem odama girmesiyle halının ortasından 3 5karaltının dağılması bir olmuş ve odaya girmeden hemen çıkıp yanıma geldi baya bir korkmuş eli ayağı titredi zor kendine getirdim okumamla bir alakası olabilir mi rüyalar oluyorda bunu annemden duydum dediğim gibi bilgi sahibi olanlar yazabilir mi lütfen hayırlı akşamlar dilerim
|
Benim sana tavsiyem o sayıda okumanı bırakma dir annen uzerinden çok güzel uyarı alıyor sun ve hala okumaya devam ediyor sun niyettin her ne ise o sayıda okuma bu şekilde devam edersen daha büyük sorunlar yasicaksin sende şunu fark ettim niyetin Allah rizasi değil şayet Allah'ın rızası olsa idi bu kadar büyük sayıda ayetel Kürsi okuyacağına ihals suresi okurdun o beklediğim gelmeyecek önce kalbine bak sonra vijdanina ve sonra kendine ne kadar tanıyorum bu üçlüyü diye sorgula saonra başla okumaya ben o kadar sure okuduk o kadar zikir çektim yanlız ailemin tek gördüğü beyaz giyisili birinin ben uyurken beni izlediğini girmesi birde ablamın baş ucunda bir cocugun ablamın izlemesi olmuştur ama ablam veya ben korkutulmadik sen anla ne demek istediğimi saygılarımla...