Alıntı:
Moon Nickli Üyeden Alıntı
Allaha dua ettim işte adem as secde etmeyen varlığı ve şeytan olan şey o her ne ise onu görmeyi ve konuşmayı istedim. yaklaşık 5 6 gün geçmedi rüyama geldi. ben geçenlerde insgramda ilk defa yani bu yaşıma kadar olmadı ilk defa içten bir kadın vücudunu beğendim hoşlandım o varlık işte iblis de o kadın vücüduyla gelmiş onun kılıgında daha sonra yanıma geldi hiç değmedi dokunmadı konuşmadı da bende konuşmadım. daha sonra bir rüya daha gördüm bu sefer yerin altındayım mağara gibi bir yer heryer siyah önümde taht var ben yere oturmuşum daha sonra bana görünmeye başladı kendi bedeniyle ! suretiyle çok heybetli olmaya çaşlışıyordu içim açıkcası çok huzursuz oldu daha sonra ayağa kalktım anında rüyam bitti ama enteresan hiç konuşmadı bende konuşmadım hakketen de ilk şeytan o varlığı gördüm bu çok değişik birşeydi benim için ama uyanıkken de görürüm inşallah onu çözmek isterim ne diyorsunuz
|
Nickler bile garip sjan moon seni buraya hangi devlet ajan diye gönderdi şeytanla iş birliği yapıyonmu omu dedi git bu siteyle uğraş diye işin gücün yokmu senin ? şeytanı al git şöyle bir voltaya falan çıkın..onun bile işi vardırda seni çözemedik be..