Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
Eylül 2021den beri doktora gidiyorum ilk zamalar ilaç tedavisi ağrıları, şişlikleri geçirdi ama tekrardan ağrı atakları başlayınca ilaç tedavisi değişti ama ilk zamanki gibi ağrıları yok etmedi.
En başından beri ben ağrı kesici kullanımıyorum etki etmiyor, kortizon kullanıyorum o da eh işte. merhemin de faydası yok 2 seferdir kantaron yağı sürüyorum işe yarıyor mu emin değilim.
Evet bu esmayı çekerim, günlük okuduğum esmalar var zaten bunu da kaydederim saatlerine göre çekiyorum ben de.
Teşekkür ederim
|
Kardeşim 2019 da bayağı bir ağrılar yaz sıcağında hastaneye gitti ortopediye senin hesap hap merhem falan bir nokta ağrılar biraz geçti sonra bu internette çok araştırdı ve 250 ml olan çörek otu yağı aldı sene 2019 dan bu yana devamlı alıyor kullanıyor.Günde 1 kere çay kaşığı ile içilecek aç tok pek fark etmez ama sektirmeden içmek gerek devamlı hergün.
İşte 3 senedir kullanıyor bende kullanıyorum 1 çay kaşığı arada ufak tefek ağrı olsa da faydası var google araştırın biraderin ağrısı o zamandan beri yok ama hiç bırakmadı yağ kullanmayı.
-Çörek otu ile ilgili hadis bile var ölümden başka her derde deva diye.
|