Alıntı:
HuseyinP Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim Allah sabir versin kolaylik versin zor bir durum. Herkez zaman zaman bu donemlerden geciyor kadinin yaş durumu cok etken bir faktör genc yaslarda akillari biraz havalarda olabiliyor. Ama ara ara esine hatirlatma fayda var " rizki veren Allah degil mi ben calisip elimden geleni yapiyorum neyi ne kadar verecekse o veriyor" seklinde. Ekstra olarak yapacak sey istersen celcelutiye hocanin konularina bak düşünce cok onemlidir modern tabirle cekim yasası denen şey calisiyor fakirlik düşünürsen fakirlik seni bulur. Tabi orda ince bir cizgi var iyi arastirman lazim. Ek olarak vakia suresini tavsiye ederim gunde 40 defa 40 gun okuyan dunyadaki en zengin insan olur seklinde yazikar okumustum ama en az 4 saatini alir. Onu yapamazsan 40 tekrar okuma var malum video sitesinde ordan indirip calisirken dinleyebilirsin ben dinleyerek faydasini gördüm anca bunlar inanc meselesidir kalpden inanirsan olur ! Boşanmak haktir helaldir ama Rabbim in sevmedigi helallerdendir. Unutma evlilik dinin yarisidir. Din kolay degil ki evlilik bu kadar kolay olsun. Hepimiz iyi yada kötü yaptiklarimizin karsiligini alicaz bunu düşünerek hareket etmeni tavsiye ederim. Uzun yazdim sanki
|
Adam en son 4,5 yıl önce siteye uğramış, boş yere cevap veriyorsun bence