Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bizim yardimimiz durumunu kabul edip tevazu gosterenedir,ukala, cok bilmis,bilmedigi halde biliyormus gibi yapana,üsten üsten konusana,şu okudugun yanlis sana zarar verir dendiginde hic bilmedigi halde atip tutanlarin yazisini nispet yapar gibi bana gosterene yardim yok,daha en basta şu kasemi okuma bu sana zarar verir dedim lafi agzima tikadin,yoksa ne okursan oku banane,eger birde yardim edersek bu ukalalik ile daha neler konusacagini tahmin ediyorum,o sebeple bizim iyiligimiz adamina gore degisiyor, yani ben peygamber degilim ki ümmet kayirayim..
|
Durumum belli değil mi o yüzden kasemi okudum içimdem çıksın diye ki kusmamın alametini ona yordum tabi bu bir oyun mu diye de emin olmak burda geldim bilen kişilere sormak istedim sen kasem çıkarmaz cin mektubu uydurma vs dedin benim yaptığım herşeyi çöpe attın ben 1 saat okumayı çok ta sevdiğim için okuyor değilim ama mecburum müslüman cinlerim yok keşfim açık değil okumayla iş bitirmeye çalışıyorum ben hoca değilim hiçbir zaman bilmişlik taslağımda yok araştırıyorum mücerrep duaları okuyorum o kadar ama Allah yardımcı oluyor annem rüyasında bir çocuk dışkı yaptığını görmüş o dışkıyı almış çöpe atmış sonra o dışkı hareketlenmiş siyah kedi halinde yürümüş uzaklaşmış gitmiş hiç bilmeyen birisine göre okumalarım baya etkili belki de üst yorumlarda söyledin o 5 10 okumaları etkili kişilerdenimdir belki de bu yüzden beni öldürmeye çalışıyorlardır sonuçta 2 kez kemiklerimi kırdılar ki bilirsin güçlü cinler adamı ya öldürür ya delirtir beni öldürmeye çalışmalarında ki amaçları ne onu bilmiyorum artık neyse sen peygamber değilsin orası aşikar lakin peygamber ümmetisin ve peygamber efendimiz
Mü’minlerin derdiyle dertlenmeyen bizden değildir.” (Hâkim, IV, 352; Heysemî, I, 87)
Buyuruyor !