Alıntı:
Moon Nickli Üyeden Alıntı
Dediklerinin hiçbiri doğru değil öyle bişey yok ayrıca ben görüştüğümu söyledim ve insanlar gördü beni ve görüşmek o kadar da önemli bişey değil ve hiç orada ne olduğu ile ilgili konuşmadım. Çok yüzeysel konuştum hiçbir bilgi vermedim. Ayrıca bundan sonra ne olacağı ile ilgili de bişey söylemedim. Ben burada siz ne düşünüyorsunuz merak ettim sonuçta çoğu bildiğim şeyi bu forumdan öğrendim belki de burda ogrendiklerim beni böyle yerlere getirdi bu yüzden düşüncenizi merak ettim
|
Devletin en üst birimine çağrılan birine, ben de bir düzeltme yapayım. Devletimizin adı tam olarak “Türkiye Cumhuriyeti” dir. Üst makamlarda bizi temsil ederken, bu hassasiyetimi dikkate alın lütfen.
İş görüşmesinde, size bir görev tanımı ve teklifi yapmış olmalılar. Onlar sizi bulmuş ve çağırmışlar,.. Maaş, prim, ikramiye, yol parası, tatil süreleri, kariyer olanaklarını da yazsaydınız keşke. Bunları tartışsaydık..
Böyle kapalı olmadı hiç.
Bizim gibi üniversite, yüksek lisans, ikinci üniversite, ikinci yüksek lisans yapan zavallılar gidip kendimiz başvuruyoruz bazı yerlere.
Bu yüzden sizi , şu mübarek bayram günü kıskandım.
Bir de yanınıza bir varlık vermişler, sırtınız yere gelmez.