Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sen hakikaten eksiksin,eger beni mit cagirdi falan gibi laflari cidfi bir mit elemani duysa gorse,gelir seni alirlar once akil sagligi kontrolu yaptirip eger akilduzsan hic cikmak uzere timsrhaneye kspattirirlar,eger akilliysan 7 bayram anani aglatirlar,istihbaratin adini her kim olursa olsun bohle deli sacmadi sohbetlerde kullandirmazlar hemde varlik gondererek falan,farzi mahal diyelimki dediginde gerceklik payi var sen zaten bunlari konusamazsin,simdiye kadar cok uyduruk hikayeni yazdin ama boyle sacmalik akilli adamin soyleyecegi bir sey degil hrm kendi akibetini hemde ailesinin akibetini düşünen icin..
|
Dediklerinin hiçbiri doğru değil öyle bişey yok ayrıca ben görüştüğümu söyledim ve insanlar gördü beni ve görüşmek o kadar da önemli bişey değil ve hiç orada ne olduğu ile ilgili konuşmadım. Çok yüzeysel konuştum hiçbir bilgi vermedim. Ayrıca bundan sonra ne olacağı ile ilgili de bişey söylemedim. Ben burada siz ne düşünüyorsunuz merak ettim sonuçta çoğu bildiğim şeyi bu forumdan öğrendim belki de burda ogrendiklerim beni böyle yerlere getirdi bu yüzden düşüncenizi merak ettim