Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
once şunu bilin musallatlari hic bir kasem ve hic bir sey yakmaz,atesten yaratilmis varligi yakamazsin,yaktim laflari safsatadir,onlari sadece cehdnbem atesi yakar,o sebeple her yazilana her soylenene 8nsnmayin her gordugunuzu ve ozellikle kasemleri hic okumayin probleminiz 1 iken 5 olur,bsnada oyle atarli konusma senin iyiligin icin soyledim yoksa banane ne ijursan oku ne yaşarsan yasa sen iyilik bilmedikten sonra benim umurumda bile olmaz...
|
Onlar şuan ki ateşten mi yaratıldı yoksa onlarında ilk atası olan cann mı ateşten yaratıltı biz nasıl şuan toprak onlar da ateş değildi diyelim ki sana inandık ateş etkilemedi kasem etkilemedi ayet etkilemiyor ee bu bu illetten nasıl kurtulcaz bu adaletsiz olmazmı bir hadiste peygamber efendimiz bir sahabeye cin mektubu yazıp veriyor başının altına koydurup cinlerin sabaha kadar acı çektirmesine sebeb oluyor buna ne cevap vereceksin cinlere hiçbir şey tesir etmiyorsa birde Ayetel Kürsi okuma tavsiyesi olan hadiste var
Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sitede hocalarimiz böyle musallatlı durumlarda musallatın hangi sebebten olduğunu anlamak için 99esma ile tövbe veya zurriyet ağacı tövbesi tavsiye ediyorlar genellikle tövbe ile musallattan kurtuluyorsun sıkıntı geçmedi ise bakım yapıyorlar sıkıntının nereden geldiğini öğrenip çözüyorlar
|
99 Esma tövbesini deneyim bakalım inşallah çare olur