Alıntı:
sayqqo Nickli Üyeden Alıntı
selamün aleyküm arkadaş lar üzerinizde büyü varsa bunu çözmek çok kolay büyü yapılanın bir arkadaşı büyü yapılan kişiyi karşısına alır büyü yapılan kişinin sırtı kıbleye dönük oturur ve niyet eder falanca kişinin üzerindeki büyü ve sihri iptal etmeye niyett ettim der büyü yapılan kişinin arkadaşı uzun bir ip alacak ipe açılması kolay 200 düğüm atıcak ve önünde bir tas su olucak üzeyrlik tütsüsüde yakılacak büyü yapılan şahsın arkadaşı besmele ile ilk felak süresi okicak ilk düğüme üflicek ve sonra yapılan büyü ve sihri iptal ettim dicek ilk düğümü açıcak sonra besmele ile nas süresini okicak ikinci düğüme üflicek sonra yapılan büyü ve sihri iptal ettim dicek düğümü açıcak sırayla böyle araya dünya kelamı dünya işi girmeden bütün düğümler açılacak ve açıldıkdan sonra ip suya koyulup çıkarılacak ve bu su büyü yapılan şahsa içirilicek sonra ip yakıkıcak ve büyü o an bozulur zaten fark edersiniz biraz uzun ama kesin başarılı sonuç veriyor kendim bizzat denedim büyünğn etkisinden tamamıyla 1 ay içerisinde kurtulursunuz
|
Ben bunu 20 sene önce yapmıştım ama beni. Okuduğum kitapta sırtın kıbleye gelecek yazmıyordu bende çözüldü mü bilmiyorum çünkü sürekli yapılıyordu o zaman şuan yine büyü var onunda 1,5 yıl önce yaptılar ama benim bir arkadaşım da yapmıştı aynı anda o üzerlik tohumu bu tütsüler ken tütsü de kan gördüğünü söylemişti ben birşey görmedim arkadaşım çok temiz kalpli iyi niyetli herkese elinden geldiği kadar maddi manevi yardım eden biriydi o geçtiğini söylemiş ti ama ben bir fark göremedim geçtiyse de geçmedi isede