Alıntı:
dkdeemt Nickli Üyeden Alıntı
Ben birini sevdim 9 yıl onunda beni sevdiğini düşünüyodumama o hata yaptı ben hata yaptım düzeltebilirsik çabalamadı bile beni öylece bıraktı yarı yolda şimdi başkasıyla 1 ayda başkasıyla sevgili oldu canım okadar yanıyoki tarif edilemez beni heryerden engelledi konuşmuyo benle okadar hocaya danıştım kimisi büyü var diyo kimisi yok diyo beni bukadar seven nasıl değişebilir napabilirim lütfen yardım intiharı bile düşündüm
|
Gerçekten sevseydi 9 yıl içinde evlenirdi sizi zaten hiç sevmemiş bunu kabul edin sizi sevneyen biri için artık daha fazla kendinizi üzmeyin Allah a bol bol dua edin ibadetlere verin büyü ile gitse ne yazar büyü yapan siz evlensenizde yapmaya devam eder büyü yapılsaydı 9 yıl içinde ayrılırdı zaten i başkasını bulmuş sizi bırakmış bununla yuzlesin kolay değil aşk acısı biliyorum ama birde kader var nasibinizde yoksa ne yaparsanız yapın olmuyor i başkasıyla gezip tozup eğleniyor siz acı çekiyorsunuz bence artık sizde kendinizi mutlu edecek şeyler bulun zihninizi başka şeylerle meşgul edin düşünmemeye çalışın asıl Yar Yaradan dir gerisi yaralayandir onu Allah a havale edin sizde yaşamınıza devam edin Allah yar ve yardımcınız olsun