Alıntı:
byblack Nickli Üyeden Alıntı
Lise mezunuyum neye başvursam kazanamiyorum.Önceleri psikolojim bozuktu suan da iyi degilim gerci.Icimden biseyde gelmiyor ne disari cikasim ne gezesim ne bi ise atilasim is kurasim var Baş ve gögus agrilari var doktora gitti biyolojik degil psikolojik dedi.Etrafimdaki insanlarin gozunde gucsuz aciz gorunuyorum benimle ugrasanlarda cok oluyor donem donem.Islerim rast gitmiyor gelecek zifiri karanlık görünüyor gozüme
|
Herşeyi kafaya takmamak lazımda işte bam teli orda kopuyor 21 yaşındasın ve bu yaşta ümidin kalmaması üzücü.Sonraki mesajarında inşirah suresi okudum daha iyiyim demişsin.Haliyle imtihan dünyasında insanın başına herşey gelir.Yani kendini Allah CC teslim et bakalım neler gösterecek.Tavsiyelerde bulunanlar olmuş 5 vakit namazı kıl derim.
Ona alışırsan zaten biraz hayatın daha farklı olabilir.Maddi olaya hiç girmem bendede o tip sorunlar çok kısaca ne yapsan ne etsende havanda su dövme olayı.Allah CC rızkı bağdattada olsa sana gönderirde işte o rızkın yazılması lazım.Şu duayı namazlardan sonra okuyorum işin gerçeği okuyup okumamak size kalsın.