Alıntı:
Ceho24 Nickli Üyeden Alıntı
Ayetel kursinin bir çok tertibi var ama ben bu tertibini ilk defa gördüm
Okudum ama dileğim kabul olmadı belki eksik yapmışımdır yada hakkımda hayırlı değilmiş
|
Güzel kardeşim; bu hususta bir kaç şey söyleyeyim. Birincisi pek çoğumuz gerçekten sureleri ayetleri doğru okumayı bilmiyoruz. Ben herkese tavsiye ediyorum YouTubede İbrahim akçer hocanın kanalının oynatma listesine girip oradan namaz surelerinin talimlerini doğru okunuşlarını Latin harflerini farklı ve arapça fonetiğe uygun şekilde yazıp tecvid kaidelerine uygun arapça en doğru şekilde öğretiyor mutlaka namaz surelerini ve Ayetel Kürsiyi doğru öğrenelim.
İkincisi; niyet ettiğimiz şeylerin meşru şeyler olmasına dikkat edelim. Kişi bu tür sayılı okumalarla bile niyetiyle bilmeden sihre girebilir. Celb gibi meşru olmayan şeylerden uzak duralım.
Bir diğer mesele de imam Bakır radıyallahu anh ve aleyhisselamın dediği gibi Allah kuluna ne verirse hayırdır. Verilmemişse hayır olduğu için verilmemiştir fakat okudukların ve yaptığın duanın ya dünya da ya ahirette veya her ikisinde de bereketini muhakkak yaşarsınız.