Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Niyetin oturmamış senin git kendine bi niyet bulda öyle gel veya benim gibi anlaması zor insana iyice izah et tane tane
yarım ağız niyet - endişeli bi tavırla bu işlere bulaşma kardeşlik..alem korkunç değil cehd eden adamlar erdi gitti,zikir çekerken önümüze kemik atılmasını bekleyen aç köpek gibi beklerdik.. bilerek bu tabiri kullandım sadece motivasyonu anlaman için..
Endişe ve kaygın kuru bi kuruntu ve VESVESE sadece bu yaşa kadar sen koruyup kolladın gece nöbet tuttunda bu saatten sonra bişey olmasın diye korkuyorsun dimi ? Allahın yarattığı kullarını korumadığını mı düşünüyorsun ? He kendi kendini koruduğunu sananlar müstesna tabiki olacak olan vaktiyle zamanıyla miktarınca olur ne önüne geçersin ne durdurursun..
vakti gelir çelik yelek kevgire döner , vakti gelir tabiri caizise sapanla savaşa girer çıkarsın elinde olmayan şeyler için endişe etmeyi bırak ve önce NİYET BUL KENDİNE..
ha ilk adım 99 esma ile tövbe forumda arat karşına çıkar.
2.adım hacamat 2 ayda 1 kere düzenli olarak.
3. adım ? neyse ilk 2 adımdan başlada 3.adımın vakti gelince karşımıza çıkar
|
Sağol abi doğru söylüyorsun. Peki birşey daha sorsam benim şimdi hayatımdaki tane yol ayrımı var ikisinin de farklı avantajları ve dezavantajları var fakat hangisini seçsem hangisi benim için daha hayırlı olur onu kestiremiyorum. Hangi istihareyi önerirsin