Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Ben mümkün değil okuyamam yani benim 24 saatimi alır en az. Hızlı okuyabilenlere de hep şaşırıyorum. Ben subhabekeyi bitirirken imam zammı sureyi de bitirir rukuya varır. Tesbihatı çekerken ben daha subhanellah çekerken millet duaya başlar
Gerçekten nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum. Ki gerçi milletin çoğu subhanellah demiyor sub sub sub diyor tesbih mi çekiyorlar o da ayrı bir konu. Fakat eğer düzgün okumuyorsanız o yüzden de o rahatsızlıkları yaşarsınız
|
İlk öncelikle okuya okuya dil alışıyor evet şaşırma kelimeleri unutma karıştırma durumu yaşıyorum ama bu hızlı okumamla alakasız.
Hizlida dediysem aşırı değil kelimeleri tane tane okuyorum
yanlış okuma ve düzgün okuyamama durumurahatsizlikla alakasızdir sonuç olarak okuyorsun niyetin belli her türlü rahatsız ederlerki çünkü Ayetel Kürside aşırı enerji vardır sayı sayı arttirinca sana geçiyor ve insandisi varlıklarin dikkatini çekiyorsun engel olmaya çalışırlar tanıdık bir surette gelende varmış okumasına engel olmak için okuyan kişiler bir çok olay yaşamış bunların hiç biri yanlış okuma olsun abdestsiz olsun korumasız olsun alakası yok gene engel olmaya çalışırlar çok güçlü bir duadir .