Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Sen koruma da yapsan yanlış okursan bulaşır kardeşim imas hoca yazmış bin Ayetel kürsiyi okuma serüvenini. Siz doğru okumazsanız bir sürü bulaşır. İbni Arabi hazretleri demiş demişte onlar halvete giriyor yapıyordu bazı şeyleri. Şimdi o vakit mi? Yani halvetin vakti olmaz da o vakit var mı bizde. Kadınsan evinin işi erkeksen işin var geçimin var.
Amacın nedir bilmiyorum fakat bin okuyacağjna düzgün bir şekilde 100 oku daha faziletli
|
Üslubun yanlis ben sana sormadim celalleniyorsun hemen benimde sana tavsiyem ofken uzerinde calisman bu forumdaki insanlari anlamiyorum zaten din ile ugrasan insanlarin nefsini daha iyi terbiye etmis olmasi gerekirken insanlarin kucucuk sorularina bile tahammul edemeyecek bir hale gelmisler patlayacak yer ariyorlar evet gecmiste halvete girip birseyler yapiyorlardi su anda boyle seyler yapilamayacak durumda herkesin isi gucu var ozman yok sunu su kadar okuyunca soyle olur boyle olur diye insanlar paylasmayacaklar sonra birine birsey olunca da boyle yakinmayacaklar Allah katinda kimin ne degeri var sen bilemezsin sen 10 kere okursun icabet eder baskasi 1000 kere de okusa birsey olmaz belki korkutma oluyr belki de olmuyor insanlarin ne kadar caresiz olup olmadigini bilemezsin ve sorgulamakta sana dusmez Allahın rızasi icin 100bin kere de okursun gerekirse secdenin basindan kalkmazsin bu gonul meselesidir kimseyi ilgilendirmez