Alıntı:
Havascii0606 Nickli Üyeden Alıntı
Normal bir şekilde okuyorum hızlı ve doğru okuduğumda oluyor dediğim gibi zor vakit buluyorum evdeki herkes acayip kinli öfkeli bana karşı zikir çektiğim için normaldede öylelerdide gerçi daha fazla bir nefret başladı zor çekiyorum gerçekten
Evet 21le başlayın herkes kaldiramiyor bende 2 gün 21 okudum sonra dedim deneyim bir baktım 1000e cikiyorum
baş ağrıları kulak cinlamalari kalp sıkışması oluyor ama kardiriyorum yani rabbimin izni ile şükürler olsun bugün 5. Günüm
|
Alıntı:
Burcu89 Nickli Üyeden Alıntı
Merak ettim hocam peki bu bulasmalar devam ediyorsa ama sen okumaktan vazgecmezsen devam edersen bir sure sonra bu bulasmalar kesilir mi giderek daha rahatsiz edici bir hale mi ulasir,koruma yaparak okundugunda da ayni seylr yasanabilir mi
|
Sen koruma da yapsan yanlış okursan bulaşır kardeşim imas hoca yazmış bin Ayetel kürsiyi okuma serüvenini. Siz doğru okumazsanız bir sürü bulaşır. İbni Arabi hazretleri demiş demişte onlar halvete giriyor yapıyordu bazı şeyleri. Şimdi o vakit mi? Yani halvetin vakti olmaz da o vakit var mı bizde. Kadınsan evinin işi erkeksen işin var geçimin var.
Amacın nedir bilmiyorum fakat bin okuyacağjna düzgün bir şekilde 100 oku daha faziletli