Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Bir halt olmaz. Bildiğin büyü tarifi istiyorsun. Yukarıda da dedim. Varlık görevlendirme işini yapamazsın. Herşey gömülmez. Kişinin doğum gününe göre burcunun cinsine göre gömme yakma suya atma rüzgara asma işlemi yapılır. Sadece bu da yetmez kişinin Venüs gezegeni burcunu hesaplayıp onu da baglaman lazım. Hiçbir demonun sigili ile büyü yapamazsin. Sigil onun ismi gibi bir şeydir tek başına sembolden öteye geçmez. Vücuduna dövme yaptıranlar var bunların o demonla irtibatta olduğu anlamına gelmez. Boş işlerle uğraşmayıp kendi kendine yetsen daha iyi.
|
Kenzül havas gibi kitaplarda goetia demonlarından bahsetmiyor. gömmeli işler var bi dünya. benim hepsinden bahsetmemin sebebi belki tamamına hakimsinizdir diye.
Hani nedir? orda bir kişi ya da örneğin "size ya da ailenize zulmeden kişiye" diye başlık varya, belki siz aynı terkibi 10 kişi için denemişsinizdir ve çalışır mı yoksa olmaz mı diye bilgi almaya çalışıyorum.
Mesele büyü yapmak değil, Kenzül Havas ya da Gizli ilimler hazinesi gibi kitaplar benim kastım. Bunlar benim çocukluktan beri akrabalarımın evinde falan rast geldiğim kitaplar. çoğu da müslüman namazında falandır. Hani bu "black magick" vb. kitaplarda neler yazar nasıl yaparız gibi şeyler sormuyorum size dikkat ederseniz.
Deneyen vardır, bilgisini paylaşmak isteyen vardır vs. diye.