Alıntı:
cutedinazor Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle cevabın için teşekkürler.
şöyle yanıt vereyim, HEPSİNİ YAPTIM DİYELİM, ne gibi bir durum yaşanır normalde karşı tarafta.
Hepsini yaptımdan kastım. hepsini tek tek olması gerektiği gibi yaptım diyelim.
mesela 2000bin zikir tütsü, ne bilim gömmeli satanik işler ya da hacet vb. nasıl yapılıyor ise HEPSİNİ 1 hafta içinde ayrı zamanlarda yaptım bıraktım, ne olur?
bu ayrı disiplinlerdeki hareketlerin hepsini olması gerektiği gibi yaparsam yani, ya da 5 ayrı yerden piyango bileti almaya benzer benim anlatmak istediğim operasyon biçimi
tşk.
|
Hepsini yapamazsın. Bu tür islerde iki yol vardır bir sağ el yolu birde sol el yolu. Sağ el dini yollardır sol el din dışı yollardır. İkisinden birini secmen gerekir. Diyelim sadece sağ el ile birşeyler yaptın. Allahtan istersen ve kaderinde varsa olur. Hadimlerden istersen günah olduğu için yapmazlar. Zorla hadimlere yaptirirsan da onunla bir etkilesimin muhabbetin olmadan kucağına atacak hadim bilmiyorum var mı? Sol el ile birşeyler yaptın diyelim. Yine aynı kapıya çıkıyor. Kişi seni görmeden bilmeden hicbirşey olmaz. İnsanları buluşturan , rastlastiran , birbirinin kaderine yazan Allah tir. Sol el sadece insanlara birşey yapabilir. Kadere birşey yapamazlar. İrade için yapılan islemde de karşıdaki kişinin aklında seninle ilgili birşey olması lazım. Yani bir anı. O anıyı sürekli aklına getirip o anidan hoşnut olmasıni saglayip sana isindirabilirler , sürekli senin yaninda olması , seninle muhabbet etmesi kısaca senin enerjini alması için onu huzursuz edebilirler. Ama sonuçta ne mi olur o kişi senin olur tamam evlendiniz tamam zaman geçti geçti ona yolladiklarin seni rahatsız etmeye başlar sana musallat olmaya başlar. Sana o kadar iş yaptık bağladık birşeyler istiyoruz , azap çekmeni istiyoruz yoksa bu işi bozariz derler. O an Allahtan yardım istersin ama çoktan imanin gitmiş olur .