[QUOTE=altuns;485482]
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
9 gün once size yazmişim 50 mesaji doldur özelden yazin diye,o gün 1 saat icinde 50 mesaji doldurup yazmanizi beklerdim bizim şartimizda 50 mesaj ama öyle olmadi,aradan 9 gun olmus siz hala nasihat duyma pesindesiniz,bu gidisle daha cok kafaniz karisir cokta nasihat alirsiniz, bu arada tabi bizimde yardim etme şevkimiz hirsimiz kalmaz....[/QUOTE
Ogun ugrastım benim kucuk bir bebegim var daha cok kucuk bana ihtiyacı var bos oldukca yazdım sizin fikrinizide ogrenmek icin gece baktım daha 18mesaj olmus bide herkesin fikrini nasihatını duymak istiyorum cunku suna inanıyorum yardıma Allah kimi vesile aracı edecek siz ben dahil kimse bilemez size tabi saygı duyuyorum fikrinize onem veriyom burdaki fikir paylasılanları deger veriyom yardımcı olmak isteyenler zaten siteyede dun gece girdim ogunden beri bakıp cıktım yinede Allah razı olsun her sitenin kuraları var bunu bize imhana sokanda Allah yine cıkaracak olanda o imtihan bitecek bigun ya birini aracı edecek yads farketmeden bitirecek herseyden buyuk Allah var ona sıgınuyorum tabi fikirlere acıgım nasihatlara bu surecte
|
Kardeşim cok zor durumdaysan inan 2 saatte doluyor o kota ben bir gecede doldurmustum,imas hocamız ne diyorsa uygula ,öyle her zor durumdayım diyene kota doldur gel demiyor belliki sıkıntınız büyük ,bu fırsatı tepmeyin diger arkadaşlarda size yardımcı olmaya çalışıyor ama bu tek başına yapılabilecek bir şey değil ,okumak istesenizde okutturmazlar..