Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Şazeli metodu da yazayım
Hurufu mukatta كهيعص himayetuna حم عشق kifayatune veya humitu ve kufitu şeklinde sağ elin serçe parmağından başlayıp tek tek parmaklarını kapatır, sonra sol elin parmaklarını kapatırsın (şeyh İsmail Çetin hazretlerinin metodu ardından korunma ayetlerinden veya tevekkül ayetlerinden birisini okursun. Yahutta şazeli metodu dediğim bu
كهيعص ayetini okurken her harfte sağ elin serçe parmağından başlayarak parmaklarını kapatır, حم عشق diye okurken baş parmaktan başlar tek tek açarsın sonra feseyekfikehumullah ... Veya fellahu diye başlayan ayeti yahut Ayetel kürsiyi okursun. Bunlarda havassul kurandandır. Biz zaten havassül kuranı kabul ederiz havas ilmini değil. Havassül kuranda vefk tılsım hadim huddem işleri yoktur. Rukyeyi şeriyyedir yani.
|
Allah ayetlere muhafız koymuş, doktora gider gibi o ayetlerin görevlilerinden çağırıp yardım almada bi sıkıntı yok gibi geliyor bana, ki bu ilmi en az kullanan müslümanlar, buna şirk denmesini anlamıyorum, kötü neyet varsa eyvallah da bakım, tedavi konusunda kfirden faydalanmak yerine küslümandan faydalanalım, kafirle çalışanın tedavi sırasında neler yaptığını biliyorum, tahminde edersiniz.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
tahassun korumasinin aile icin olani
|
Tahassunu sabah akşam 7 defa değilde farz namazın ardına birer defa okunsa ayn faydayı alabilir miyiz ?