Alıntı:
nar50sin Nickli Üyeden Alıntı
bu mübarek vefkin baya uzun bi hikayesi var bu vefki eski zamanda mübarek bi zat rüyasında görür o zat ben kendimi ibadete vereyim kalbim böyle işlerle meşgul olmasın der ve ibadete devam eder.ertesi gün gene rüya sında bu vefki görür o sırada hz ali ve peygaberimiz rüyasına teşrif eder hz ali efendimiz evladım niye vefke bakmıyorsun der o sırada efedimiz söze başlar ve derki bu vefki bana cebrail as verdi der hz ali efendimiz o zata evladım vefke bak onu iyice ögern der o zat vefki iyice süzer ve tamam ezberledim der... sabah olunca vefki cizer ve hocasına gider hocam bende böyle bir vefk var der hocası eli arkasında bir saat düşünür hiç konuşmaz sonra döner evladım bu vefk bende var ama benden başka kimsede yok diye onu hep sakladım der ve yaptıgının yanlış oldugunu anlar ve tövbe eder yarrabbi bütün yapmış oldugum günehlerden ben pişmanım der ..aslında hikaye 3 sayfa ben özet yazdım..bu vefk şemsül mearifte geciyor azametide var ama nette tam 4 çeşidi var belki daha fazla,ve bu vefkte bi isim gizlenmiş o isim ya bedüh
bu arkadaşın verdigi eksik alt satırda mumin suresi 70 ayet olması lazım
Ellezîne kezzebû bil kitâbi ve bimâ erselnâ bihî rusulenâ, fe sevfe ya’lemûn. ve vefkin dört köşesinde celcelutiye hatemi olması lazım 13 adet hurufu mukatta olması lazım muhammedin rasullulah yazması lazım
vede azameti lazım...
|
Uydurup uydurup yaymjşlar kuran ve sünnete aykırı şeyleri narsin kardeşim. Bak çok basit ne sünnette ne sahabe efendilerimizin hayatında ne selefi salihindir tek bir vefk gösteremezler.
Çoğu sihir neviinden şeyler bunların