02.07.22, 02:39
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
[QUOTE=imas;485391]
Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
benim ustadimin talebeleri ve ben kiside mahlukat varmi onu hissederiz,bu hissetmenin adini ne koyarsan koy, 3. goz de,duru ışiti de,durugöru de,varligin haber vermesi de,ne dersen de,senin dedigin gaipten haber alma gibi bir
sey,ben onun ismini bil bunun ne yaptigini bil gibi okus pokus sihir yada illizyon islerini bilemeyiz,yani vizim isimiz isimlerle degil insana nusallat olan gayri müslum varliklarla,sanada bir sey ispat etmek gibi bir durumum yok,sen yargi makamimisin ki sana bir sey ispat edeyim,ister inan ister inanma,herkesin yolu ayri....
|
Estağfirullah bazı meselelerde uzlaşamazsak da burada amacımız tartışmak olmadığı gibi bana bir şey isbat etmek durumunda da değilsiniz. İmas hoca bir gün hepimiz öleceğiz. Bugünleri geri de bırakacağız. Birbirimizi tanımasak da kimseyi kırmayı istemem. İlmi müzakere de ederiz yeri gelir tartışırız da fakat birbirimizi tahkir edecek değiliz. Şükür iyi kötü çoğumuzun ayakları yere basıyor. Şahsımızla alakalı değil fakat İslam'a aykırı absürt bir şey olmadıktan sonra prensib olarak meselelerde uzlaşamasam da sadece sizi değil hiç bir müslüman kardeşimı kırmayı doğru bulmuyorum.
|