[QUOTE=imas;485391]
Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
benim ustadimin talebeleri ve ben kiside mahlukat varmi onu hissederiz,bu hissetmenin adini ne koyarsan koy, 3. goz de,duru ışiti de,durugöru de,varligin haber vermesi de,ne dersen de,senin dedigin gaipten haber alma gibi bir
sey,ben onun ismini bil bunun ne yaptigini bil gibi okus pokus sihir yada illizyon islerini bilemeyiz,yani vizim isimiz isimlerle degil insana nusallat olan gayri müslum varliklarla,sanada bir sey ispat etmek gibi bir durumum yok,sen yargi makamimisin ki sana bir sey ispat edeyim,ister inan ister inanma,herkesin yolu ayri....
|
ben her tarikatin sohbet ehillerinin sohbetlerini vaazlarini dinlerim 6 yil iskenderpaşa gecmisim var,sadece nakşi halidi olan her devrin adami işine geldiginde her kıliga giren iftira bile atan bir kısı var ve onun soyledigi bir uydurma olan """azap melekleri kişiyi azaba gotururlerken,kişi ben nakşinin halidi kolundanim diyince azap melekleri kisiyi azaptan alip cennete götürürler""" safsatasina inanmadigim gibi,sende benim dediklerime inanmayabilirsin...