Alıntı:
gyuce Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Evliyim. Küçük bir çocuğumuz var. Dost dediğimiz kişi kendisine büyü yapıldığını iddia ederek hocaya götürdü. Eşlik etmek amacıyla yanındaydık. Medyum (Hoca) karımda büyü olduğunu söyleyip erkek cin in aşık olduğunu ve musallat olduğunu söyleyerek su içerisinde yapılmış bir koruma, boynuna takması için muska eve de konulması için muska verdi.
Eşim bir anda sevecenliğini kaybedip dost dediğim kişiyle yakınlaştı. Başlarda şüphe duymadım sonuçta bizden 20 yaş büyük boşanmış ve çocuklarını da bizimle tanıştırmıştı.
Evimize koyduğu muska, eşime aşık olan cin yalanı ile boynuna taktırdığı muska sonrası işler sarpa sardı. Boşanma aşamasını da geçtik. Durum o kadar çirkinleşti ki içinden çıkılamaz hal aldı. Dost diye bildiğim hayvan benim durumu anlamam sonrası bir daha karşıma çıkamadı. Çok iyi meslek sahibi ama insanlıktan nasibini alamamış bir insan şeytanı.
Karımla ayrılmak istiyoruz ama bir türlü dava sürecine geçemedik. Müslüman bir hocadan destek aldım. Sonra evdeki kavga ve şiddet yerini soğuk savaşa bıraktı. Evde sürekli muska buluyorum. İncelemek isteyen olursa paylaşabilirim. Merhametim yüzünden şiddete ve kavga etmedim. Ancak dayanılır gibi de değil.
Paramı nereye yatırsam batıyor. Rıskım azalıyor. Mutlu olamıyorum. Küçük çocuğum da benden soğudu.
Rabbim ol demeden hiç birşey gerçekleşmezmiş. Bu olayda da bir hayır vardır diye düşünüyorum ama bana yapılanları da yiyip yutmak istemiyorum.
Şimdi sorum şu : Peki bu durum karşısında ne yapılması gerekli?Büyü günah ve karşı yaptırmak istemiyorum. Yaptırsam da hayvan herifin sürekli yaptırdığını biliyorum.
Bu işten kurtulmak için her gece dualar okuyorum. Beddua ediyorum. Havas Okulunda öğrendiğim duaları da okuyorum. Biran evvel normal bir hayata dönmek için ne yapmalıyım?
|
Bu nasıl bir karakter yapısı adam çok kaliteliymiş ya, hele medyum para gözün önde gideni.. Böyle karakterde insanları Allâh'a havale etmek lazım bir de sözde dost yazıklar olsun