Alıntı:
ruzgargulu Nickli Üyeden Alıntı
3 yıllık evliyim, 3 aylık bebeğim var.Psikolojik tedavi gören eltim ve akrabası yaklaşık 2 yıldır büyü yapıyor.Ben çözdürüyorum onlar yapıyor.Bahçeden muska bulduk, hocaya gittik dert bela sıkıntı muskasıymış. evime 8 üç harfli yollamışlar, çocuğa ve kendime zarar vereyim diye uğraşmışlar. daha o kadar çok ki yapılan. Eltim Üst katımda oturduğu içinde eve giriş çıkışlarımı iyi biliyor. Bende yaparsam korkar ve vazgeçer diye düşünüyorum artık ama o günaha girmek de istemiyorum. Bende yapsam günah olur mu ya da onlardan kurtulmak için hangi duaları okumalıyım. yardım eder misiniz?
|
Banada akrabam.yillardir yaptiyor. Hayatimi mahvetti psikolojim bitti. Artik ölsemde kurtulsam diyorum. Ama genede yaptirmam o kötu kalpli gibi ahiretimi mahvedemem. Allahima yalvariyorum artik dursun cezasini versin diye. Bol bol dua et. Evde hergun bakara suresi ac sesli okunsun. Sende okumaya calis okuyamasanda evde ac okunsun. Cok agir bir imtihan bu yasamayan bilmez. Kardesim sakın sakın seytana uyup buyu yaptirma. Imtihanin bu senin. Sabredip yaptirmazsan kazanirsin. Insaniz bicak gibi kessin kurtulalim diyoruz ama Allahin degirmeni yavaş doner ince ögütur.