[QUOTE=Fatma0738;485044][QUOTE=yucelmerve0642;485041][QUOTE=yucelmerve0642;485040][QUOTE=Fatma0738;485037]
Kendisiyle konuşmadık bile neler yaşadığımı bilmiyor dışardan yargıladı hepsi şuan mesajlara bakarsan[/QUOusTE]
Üstelik bu kaybolma durumu yeni oldu çok şeyler yaşadım herhalde içinde korunma ayetleri yok alamazdilar gelen kişinin de ayağının önde olmadığını kaç gün sonra anneme sordugumdahatirladim etkide kalmıştım o gelen kişinin eli büyüktü kafamı kaldırıp bakamadım itaat eder gibi başım eğik önde verdim tamam vermedim psikolojikmen diyelim evdeki herşey neden kayboluyor hepimiz birbirimize düşmanızkemik bıçağa dayandi tamam hadi kaybolmayada eyvallah psikolojikmense haftalardır nerde bu kolye hepimiz evi alt üst ettik yoktu bir anda beliriverdi gözümün önüne
Alıntı:
yucelmerve0642 Nickli Üyeden Alıntı
Siz öyle zannedin imas hoca zaten telefon açıp konuşmuyor yada diğer hocalar açtığınız konuları ve mesajları okuyor lar sizde musallat gorseydi acil 50 mesaj Hk doldur bana acil ulaş derdi muhtemelen kendisi size baktı olayın musallat olmadığını gördü İMAS hoca veya diğer hocalar kalbinizi kırmamak için cevap vermiyorlardir inan bana
|
Bu çok yanlış bir düşünce kimse nickten forumdaki yazdığı mesajdan kimsenin üzerinde ne olduğunu ne olmadığını bilemez. Allah'ın bildirdiği veli kulları hariç cinlerle hadimlerle vs bilemezler denemesi bedava. Onların da böyle bir iddiada bulunacaklarını sanmıyorum.