[QUOTE=Fatma0738;485063]
Alıntı:
yucelmerve0642 Nickli Üyeden Alıntı
Bak bitanem madem bu kadar çok biliyorsun uygyulasana o zaman bak ne güzel kalp gözünde açık gelecegi de görebiliyormussun evdeki eşyaların kaybolacagini kimin alıp nereye koyacağını açık kalp gözün görmedini iyi madem sınavın otur çek o zaman bu benim sınavım bunu Allah verdi de niye internetten hoca bakıp derdine derman arıyorsun bu benim sınavım de otur çek hem burda iyi hocanın işi ne diyorsun hem hâlâ siteden ayrılmıyor sun de bu ne iş bu arada normalde cahillerle pek gereksiz muhabbete girmemde mesaj sayımı artırmam lazım canım onun için cevap veriyorum
|
Daha hoca diyor ben buraya tavsiye almaya, vermeye geldim ve bir sorunumuda yazdım varmı duası daveti geri alması bilen varmı, bazı şeyler malum oluyor dedim evliya olduğumu söylemedim herşey Allah tarafından gelme unutma bunu burası sınav dünyası imtihan dünyası herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var dediğim gibi çok bilgili olduğumuda söylemedim dua ediyorum farkındaysan Allah yardımcın olsun diye aldığım tepki çok güzel "cahil'' öyle olsun bakalım bir şey demek istemiyorum sana Anlasaydın olabilirdi herneyse...