[QUOTE=Fatma0738;485053]
Alıntı:
yucelmerve0642 Nickli Üyeden Alıntı
Size kimse yalan söylüyorsunuz demiyor zaten sizde musallt olmadıklarını söylüyor zaten büyü varsa musallat ta vardır belki siz psikolojik olarak rahatsız olduğunuzun farkında değilsiniz inanın bana sitedeki hocalar muhtemelen size bakım yapmışlardır onun için söylüyor lardir üstelik bu sitede bakım yasaklandı bakım zaten yapılmıyor kalp gözüm açık diyorsunuz o zaman ne olduğunu da bilirsiniz zaten hem hastalığı hem tedavisini bu sitede ben hastayım bakım yapın demeyle bakım yapılmıyor bakım yapmak zaten yasak sizde musallt yada büyü olunca da öyle hocalar senin adına okuyup ufurup büyü bozup cin çıkartmıyor hocallar sana günlük okuman gereken günlük süre ve ayet veriyor kendin okuyorsun yada birine kendine okutturuyorsun takı büyü bozulup cin çıkana kadar yada size hemen muska yazıp hop geçti demiyorlar ben 1';5 aydır tedavi görüyorum hâlâ geçmedi geçene kadar devam edilecek üstelik ben psikolojim bozuk deneme rağmen bana musallatlisin dediler ve ben önce inanmadım taaku beni öldürmeye kalkisana kadar ben okuyarak onların canını yaktım diye onlarda benin canımı yaktı sizin amacınız da zaten sorununuzu buradaki hocalara sorup öğrenmek ve tavsiye almak ve söylediklerini yapmak değil miydi hocamız ne dedi birşey yok psikolojik dedi peki bunu niçin dikkate almıyorsunuz bir psikolog ile görüşün bir tedavi olun eğer belirtlilerinizde gördükleriniz de iyileşme veya kötüleşme olursa yine burda yazarsınız hocam sizin dediğiniz i yaptım bunlar bunlar oldu diye o zaman tekrar bakarlar yoksa burada kimse size düşman değil kimse kimseyi tanımıyor bilenler bilmeyenlere yardımcı oluyor herkes kendi tecrübesi ile birbirine yardımcı oluyor size niye olmasınlar
|
Eşyalarımız kayboluyor diyorum psikologa git hastasın diyorsun benmi hastayım senmi bir düşün lütfen farkında olmayan sizsiniz gerçekten Allah yardımcınız olsun akıllı mantıklı hasta olmayan bir insan gelip eşyaların kayboluyorsa psikologa git demez de neyse artık birşey demiyorum hastalığınizdan dolayı cin öldürüyormuş oda güzelmis ya 😂☺️ Allah yardimcin olsunn