Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu isler ayni anda bir kac farkli islemle bir kac farkli hocayla olmaz,yapilmak istenirse aşure olur birbirine karisir dahada kotu olur çözülemez hale gelir,ben okuna verdigimde hani ornek vermustin ya kendi kendimize kemoterapi mi uygulayalim diye,heh simdi senin anlattigina göre hasta ameliyat masasinda, bir doktor beyin ameliyati,diger doktor kalp ameliyati,bir baska doktorda mesane ameliyati yapiyor,hepsi ayni anda ameliyat yapiyor hastanin vucudu dermani bunu kaldiramaz hasta ya ölür yada ömur boyu bitkisel hayatta kalir...bahsettigin ledün uygulama külliyen yalan ledün ilmi olan bu islerle ugrasmaz...
|
saygilar hocam,
ben net yazamadim kusuru bakmayin,
abime bir hoca islem yapiyor ,
ikinci hocam kiz kardesime islem yapiyor
ücüncü hoca bir islem yapmiyor maddi birseyde istemiyor fikir alisverisinde bulunuyoruz,öbür hocalarimda maddi birsey istemedi malzeme icin ödeme yapdim birde adak icin,
ve bir kac kere bakim yapdi abime yapilan islemleri gördü,
hocalarim birbirlerini tanimiyor,
abime havas islem yapildi eksik görülor dendi , havas üstüne ledun takviye etmemiz lazim dendi ,
ilk ledun yapilmaz dedi hocam, ledun bende sizin gibi biliyorum ama o konuda fazla bilgim yok ,
iki hocamin dedikleride bu yönde , simdi ikiside ehli sünnet kisiler bana yalan söylüyor diyemem , ilim seviyelerinede ölcme imkanim yok,
bu tur islemlerde adak veya kurban verilirmi görevlendirme icin ?
bizim is biraz karisik üste yazdigim gibi ,
verdiginiz duayi ins. uygulayacagim suan manen hazir hissetmiyorum kendimi manevi sebeblerden dolayi,